Pagina's

vrijdag 15 februari 2013

Pompoenstamppot met appel en kaas

4 personen
- 1 pak pompoen (450 g, diepvries
- 2 friszure appels, in blokjes
- 2 el olijfolie
- 2 tl gemalen komijn (djinten)
- 1 kg aardappels, iets kruimig
- 100 ml magere melk
- 1/2 tl gemalen kaneel
- 150 g belegen geitenkaas, geraspt








Bereiden: (30 minuten, wachten 20 minuten) Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de pompoen en appel in een kom met de olie, komijn, peper en zout. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ca. 20 min. in de oven.
2. Schil ondertussen de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Stamp fijn met de pureestamper. Verwarm de melk in een steelpan en voeg toe. Meng het pompoen-appelmengsel, de kaneel en kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...