Pagina's

donderdag 25 juli 2013

Italiaanse kipschotel met broccoli

4 personen
- 350 g kipfilet, in plakjes
- 2 tenen knoflook
- 1 pot pastasaus traditional (600 g, Heinz)
- 1 bol mozzarella (zakje 125 g), in plakken
- 1 tl gedroogde oregano
- 300 g spaghetti
- 800 g broccoli, in roosjes en steel in plakjes









Bereiden: (20 minuten, oven 30 minuten) Verwarm de oven voor op 200 ºC. Leg de kipfilet dakpansgewijs in de ingevette ovenschaal. Pers er de knoflook boven en bestrooi de kip met peper. Schenk de pastasaus erover. Leg de plakken mozzarella erop en bestrooi met de oregano en peper.
Bak de kipschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar.
Serveer de kipschotel met de spaghetti en broccoli.

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...