Pagina's

woensdag 7 augustus 2013

Voorjaarsrolletjes met mesclun en zalm

4 personen
- 1 el wit en/of zwart sesamzaad
- 12 rijstvellen 15 cm
- 175 g gerookte zalmfilet, in stukjes
- 50 g mesclun (jonge slablaadjes)
- 1 kleine sjalot, in luciferreepjes
- 8 cm komkommer, in luciferreepjes
- 1/2 bosje bieslook
- 3 el zoete chilisaus
- sap van 1 limoen




Bereiden: (20 minuten) Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan.
Week 1 rijstvel 10-15 seconden in een kom heet water. Leg het op een schone theedoek. Leg er wat zalmfilet, mesclun, sjalot, komkommer en bieslook op. Vouw de onderzijde over de vulling en rol op. Maag zo nog 11 rolletjes en leg ze op een schaal. Meng de chilisaus met het limoensap en geef bij de rolletjes.

Bron: Delicious

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...