Pagina's

maandag 2 september 2013

Kip met noedels en pruimensaus

4 personen
400 g hokkiennoedels of eiermie
100 g sperziebonen, gehalveerd
100 g peultjes
200 g bimi
1 tl sesamolie
4 lente-uitjes
400 g kipfilet
80 ml pruimensaus
2 el limoensap
10 g verse koriander (om te garneren



Bereiden: (25 minuten) Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de noedels los met een vork en giet af. Kook of stoom de sperziebonen, de peultjes en de bimi tot ze beetgaar zijn. Zet apart.
Verwarm ondertussen de olie in een groet koekenpan. Voeg de lente-uitjes en kipstukjes toe en roerbak ca. 4 minuten tot de kip bruin en gaar is.
Voer de pruimensaus, het limoensap, de noedels en de groeten toe. Roer voorzichtig door elkaar. Garneer me de koriander.

Bron: Gezond eten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...