Pagina's

donderdag 24 oktober 2013

Noedelfrittata's met zoete chilisaus

4 personen
350 g eiernoedels
2 rode paprika, fijngesneden
2 wortels, geraspt
10 g verse koriander
2 rode peper, fijngesneden
8 lente-uitjes
2 el olijfolie
4 el zoete chilisaus
300 g sla




Bereiden: (40 minuten) Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet aan de kant. Laat de noedels afkoelen en snijd ze in stukken van ca. 6 cm.
Klop de eieren los in een grote kom. Roer de noedels, de paprika, de wortel, de koriander, de rode peper en de lente-ui door de eieren.
Verhit de olie in een grote braadpan op middelhoog vuur. Neem per frittata ca. 50 ml beslag en schep in de pan. Bak de frittata's in porties van 3. Bak ze ca. 3 minuten aan iedere kant, tot de minifrittata's goudbruin en gaar zijn. Herhaal dit met het overige beslag tot er 16 frittata's zijn en voeg eventueel nu en dan wat olie toe. Serveer met de zoete chilisaus en de salade.

Bron: Gezond eten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...