Pagina's

dinsdag 29 oktober 2013

Zalm met honing-cashewkorst

2 personen
2 zalmfilets
2 tl honing
30 g cashewnoten, fijngehakt
1 lente-uitje, fijngesneden
1/2 rode paprika
1 tomaat, fijngesneden
10 g verse koriander, fijngehakt
1 el zoete chilisaus
sap van 1 limoen
gemengde sla



Bereiden: (20 minuten) Besprenkel elke zalmfilet met 1 tl honing en bestrooi met de fijngehakte cashewnoten. leg de zalmfilets in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 4-5 minuten aan elke kant. Voeg eventueel een beetje olijfolie toe om ervoor te zorgen dat de zalm niet aanbakt.
Meng in een kom de lente-ui met de rode paprika, de tomaat, de koriander, de zoete chilisaus en het limoensap. Roer goed door. Serveer de zalm met de gemengde salade en de tomaten-paprikasalsa.

Bron: Gezond eten


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...