Pagina's

woensdag 1 april 2015

Karbonade met sinaasappelmosterd

4 personen
4 schouderkarbonade
4 eetlepels olijfolie
1 sinaasappel, schoongeboend
2 eetlepels mosterd
1 theelepel gedroogde tijm
1 eetlepels bruine basterdsuiker








Bereiden: Bestrooi de karbonades met zout en peper en wrijf ze goed in met olijfolie. Rasp de helft van de sinaasappelschil. Snijd de rest van de sinaasappel in plakjes. Verhit een grill- of koekenpan en rooster hierin de karbonades 3-4 minuten per kant. Verwarm de ovengrill. Meng de sinaasappelrasp met de mosterd en bestrijk één kant van het vlees ermee. Bestrooi met tijm en basterdsuiker. Leg de karbonades met de sinaasappelplakjes op een bakplaat 3-4 minuten niet te dicht onder de ovengrill. Lekker met gebakken krieltjes en gestoofde prei of broccoli.

Bron: Boodschappen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...