Pagina's

zondag 27 september 2015

Geroosterde gele perziken met een crumble van peperkoek


10 personen
70 g bloem
70 g bruine suiker
75 g boter (in blokjes)
5 plakken peperkoek
10 gele perziken

Bereiden: (30 minuten, wachttijd 30 minuten, oven 30 minuten) Meng de bloem, de suiker en de boter. Kneed het geheel soepel met de handen tot een kruimelig deeg. Laat ca. 30 minuten rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 150 graden. Droog de peperkoek ca. 15 minuten in de oven. Maal de gedroogde peperkoek in een keukenmachine tot een fijn poeder.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de perziken en verwijder de pit. Leg de perziken met de schil naar beneden in een ingevette ovenschaal. Bedek met het kruimeldeeg en bak 25-30 minuten in de oven.

Bron: Saveurs

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...