Pagina's

dinsdag 13 oktober 2015

Roergebakken runderreepjes met paksoi, kidneybonen en sesamzaad


4 personen
1 paksoi, in reepjes
2 teentjes knoflook, in plakjes
400 g kidneybonen, afgespoeld en uitgelekt
2 el zonnenbloemolie
300 g runderreepjes
zout en peper
250 g Chinese mie
2-3 el sojasaus
3 el sesamzaad

Bereiden: (25 minuten) Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin in ca. 2 minuten de runderreepjes met de knoflook goudbruin. Voeg de paksoi toe en roerbak hem ca. 3 minuten mee. Voeg de kidneybonen toe en breng op smaak met zout en peper. Gaar verder tot de bonen goed warm zijn.
Kook intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Breng de runderreepjes op smaak meg de sojasaus en bestrooi met het sesamzaad. Verdeel de hete mie over 4 diepe kommen en verdeel de roergebakken runderreepjes erover.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...