Bereidingstijd 25 minuten, oventijd 40 minuten
Ingrediƫnten
1 kg kruimige aardappels
100 ml olijfolie, extra vierge
fijn zeezout
versgemalen peper
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappels in 15 min gaar in water met zout. Giet af en laat droogstomen. Breek de aardappels in de lengte open en leg in een overschaal. Schenk de olijfolie erover en bestrooi met zout en peper. Bak de aardappelen in de oven in 40 min lekker knapperig.
Bron: Bijzonder van AH
De aardappels schil en kook je al van tevoren. Dan gaan ze de oven in en heb je er geen omkijken meer naar.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappels in 15 min gaar in water met zout. Giet af en laat droogstomen. Breek de aardappels in de lengte open en leg in een overschaal. Schenk de olijfolie erover en bestrooi met zout en peper. Bak de aardappelen in de oven in 40 min lekker knapperig.
Bron: Bijzonder van AH
De aardappels schil en kook je al van tevoren. Dan gaan ze de oven in en heb je er geen omkijken meer naar.