Bereidingstijd 20 minuten, oventijd 40 minuten
Ingrediënten
5 plakjes bladerdeeg
1 courgette, geraspt
125 ml cr. fraiche
2 eieren
2 bosuitjes, in ringen
1 teentje knoflook
2 tl Italiaanse kruiden
75 g geraspte kaas
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Smeer een springvorm met een doorsnede van 20 cm in met boter. Bekleed de springvorm met de plakjes bladerdeeg. Druk de randen goed aan. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg op de boden. Druk het vocht uit de geraspte courgette. Klop de eieren los met creme fraiche, peper, zout en italiaanse keukenkruiden. Voeg de courgette, bosui, knoflook en kaas toe. Giet het courgettemengsel in de springvorm en bak in de oven in 40 min goudbruin en gaar.
Bron: Eigen recept
Verwarm de oven voor op 200 graden. Smeer een springvorm met een doorsnede van 20 cm in met boter. Bekleed de springvorm met de plakjes bladerdeeg. Druk de randen goed aan. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg op de boden. Druk het vocht uit de geraspte courgette. Klop de eieren los met creme fraiche, peper, zout en italiaanse keukenkruiden. Voeg de courgette, bosui, knoflook en kaas toe. Giet het courgettemengsel in de springvorm en bak in de oven in 40 min goudbruin en gaar.
Bron: Eigen recept
Makkelijk van tevoren klaar te maken. Verwarm de taart in de oven, 20 min op 175 graden.