Bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
400 g kabeljauwfilet
2 el maizena
4 el arachideolie
3 el Thaise zoete chilisaus (flesje 250 ml)
2 el rijstazijn (flesje 150 ml)
2 el vissaus (flesje 250 ml)
1/2 flesje mango/passievrucht smoothie (a 250 ml)
1/2 bakje koriander (à 15 g), alleen de blaadjes
Bereiden
Snijd de kabeljauw in reepjes van 2 cm breed en doe in een groot boterhamzakje. Voeg de maizena en wat zout toe, houd de zak goed dicht en schud totdat de vis met een gelijkmatig laagje maizena en zout is bedekt.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis op hoog vuur 4 min. Keer halverwege voorzichtig.
Breng ondertussen in een steelpan de chilisaus, rijstazijn, vissaus en smoothie aan de kook. Laat 1 min. zachtjes doorkoken.
Laat de vis uitlekken op keukenpapier en leg vervolgens op een platte schaal. Schenk de saus erover en bestrooi met de korianderblaadjes. Serveer direct. Lekker met pandanrijst.
Bron: Allerhande
Snijd de kabeljauw in reepjes van 2 cm breed en doe in een groot boterhamzakje. Voeg de maizena en wat zout toe, houd de zak goed dicht en schud totdat de vis met een gelijkmatig laagje maizena en zout is bedekt.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis op hoog vuur 4 min. Keer halverwege voorzichtig.
Breng ondertussen in een steelpan de chilisaus, rijstazijn, vissaus en smoothie aan de kook. Laat 1 min. zachtjes doorkoken.
Laat de vis uitlekken op keukenpapier en leg vervolgens op een platte schaal. Schenk de saus erover en bestrooi met de korianderblaadjes. Serveer direct. Lekker met pandanrijst.
Bron: Allerhande