Bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
1 klein of 1/2 grote krop ijsbergsla
1 venkelknol
1 stengel bleekselderij
2 friszoete en stevige appels
1à 2 tl Franse mosterd
2 el mayonaise3 el Griekse yoghurt
2 tl venkelzaad
1 klein of 1/2 grote krop ijsbergsla
1 venkelknol
1 stengel bleekselderij
2 friszoete en stevige appels
1à 2 tl Franse mosterd
2 el mayonaise3 el Griekse yoghurt
2 tl venkelzaad
Bereiden
Snijd de ijsbergsla en venkelknol in dunne repen en de bleekselderij en appels in dunne reepjes (julienne). Doe de gesneden groenten en appel in een kom.Meng de mosterd, mayonaise, yoghurt en het venkelzaad in een kommetje tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg toe aan de ijsbergsalade en schep om.
Bron: Allerhande