Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
1 ui in partjes
2 paprika's in stukjes
2 gemberbolletjes, fijngehakt
2 el azijn
2 el sherry, medium dry
2 el suiker
400 g kibbeling
Bereiden
Verhit 2 el van de olie en bak de ui met de paprika al omscheppend 5 min. Voeg de gember, de azijn, de sherry, de suiker en 1 dl water toe en breng alles aan de kook. Laat de saus op een laag vuur zachtjes koken. Maak de kibbeling volgens de aanwijzing op de verpakking warm.
Serveer er broccoli bij en rijst of aardappelkroketjes.Verhit 2 el van de olie en bak de ui met de paprika al omscheppend 5 min. Voeg de gember, de azijn, de sherry, de suiker en 1 dl water toe en breng alles aan de kook. Laat de saus op een laag vuur zachtjes koken. Maak de kibbeling volgens de aanwijzing op de verpakking warm.
Bron: -