Bereidingstijd 25 minuten
Ingrediënten
450 g tagliatelle
250 g magere gerookte spekblokjes
2 teentjes knoflook
1 eetl. olijfolie
2 pakjes diepvriesspinazie à la crème (ca. 900 g)
1 bekertje (125 ml) crème fraîche
100 g geraspte parmezaanse of belegen kaas1 bakje cherry/kerstomaatjes
Bereiden
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen de spekblokjes in een wok of hapjespan. Schep ze uit de pan. Fruit de geperste teentjes knoflook in de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat deze al omscheppend ontdooien. Roer de crème fraîche en de helft van de kaas door de spinazie. Schep de spekjes erdoor. Serveer de tagliatelle met de spinazie-spekjessaus bestrooid met de rest van de kaas en gehalveerde tomaatjes.
Bron: Onbekend