Bron: 24Kitchen |
Bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
250 g Hollandse garnalen
150 g little gem
0,5 citroen
1 grote stengel bleekselderij
10 el mayonaise
3 el ketchup (HEINZ, andere ketchup is vies)
3 el whisky2 el worcestershire saus
1 mespuntje cayennepeper
12 zilveruitjes
Olijfolie
Meng de mayonaise, ketchup, whisky, worcestershire en cayennepeper tot de whiskysaus.
Voeg 5 el whiskysaus aan de Hollandse garnalen toe (of meer naar smaak). Meng deze samen tot de garnalensalade.
Pel de little gem blaadjes los, snijd de bleekselderij in ragfijne blokjes en maak ze aan met wat olie en citroensap. Leg dit mengsel op de bodem van een cocktailglas (Martini-glas).
Leg hierop de garnalensalade. Voeg peper naar smaak toe en leg in elk glas 3 zilveruitjes.
Bron: 24Kitchen