1 komkommer
1 avocado
sap van 1 limoen
2 el olijfolie
gedroogde chilipeper uit (molentje)
2 tl oregano
zout en peper
1 kleine rode ui, gesnipperd
250 g kerstomaatjes
1 klein blikje maiskorrels
eventueel 15 g fijngesneden koriander
Bereiden
Halveer de komkommer. Verwijder de zaadjes en het vocht en snij de rest in kleine blokjes. Schil de avocado en snij het vruchtvlees in blokjes. Klop in een schaal het limoensap, de olijfolie, chilipeper, oregano, peper en zout tot een dressing. Schep de ui, komkommer, avocado, tomaat, mais en koriander erdoor.
Bron: Kook ook Licht
Makkelijke salade. Snel gemaakt, beetje pittig en heerlijk bij de barbecue.
1 avocado
sap van 1 limoen
2 el olijfolie
gedroogde chilipeper uit (molentje)
2 tl oregano
zout en peper
1 kleine rode ui, gesnipperd
250 g kerstomaatjes
1 klein blikje maiskorrels
eventueel 15 g fijngesneden koriander
Bereiden
Halveer de komkommer. Verwijder de zaadjes en het vocht en snij de rest in kleine blokjes. Schil de avocado en snij het vruchtvlees in blokjes. Klop in een schaal het limoensap, de olijfolie, chilipeper, oregano, peper en zout tot een dressing. Schep de ui, komkommer, avocado, tomaat, mais en koriander erdoor.
Bron: Kook ook Licht
Makkelijke salade. Snel gemaakt, beetje pittig en heerlijk bij de barbecue.