Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 25 minuten
Ingrediënten
300 g wilde rijst
zout en peper
150 g kastanjechampignons, in plakjes
1 bosje platte peterselie, alleen de blaadjes
10 bosuitjes, in schuine ringen
1 el olie
3 el boter
500 g zalmfilet
2 el crème fraîche
Bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit de olie en boter in een pan en bak de champignons ca. 2 minuten. Verdeel de zalm in 4 porties en bestrooi met zout en peper. Verhit 2 el boter in een andere pan en bak de zalm ca. 4 minuten aan beide kanten.
Voeg de bosui en peterselie toe aan de champignons en bak nog 3 minuten op laag vuur. Roer de crème fraîche erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de rijst met de zalm en schep het champignonmengsel eroverheen.
Bron: Foodies