Bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
6 eieren
2 el olie
1 rode ui (grofgesneden)
600 g spinazie
1 pot Korma Indiase currysaus (400 ml, Patak's)
1/2 bakje koriander (15 g, blaadjes grofgesneden)
Bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, laat onder koud stromend water schrikken, pel en halveer ze.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, laat onder koud stromend water schrikken, pel en halveer ze.
Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de spinazie in 4 porties toe en laat al omscheppend slinken. Schenk de saus erbij en verwarm de curry 5 min. op laag vuur.
Verdeel de curry over de rijst. Leg de eieren erbij en bestrooi met de koriander.
Verdeel de curry over de rijst. Leg de eieren erbij en bestrooi met de koriander.
Bron: Allerhande