Bereidingstijd 30 minuten, wachttijd 2,5 uur
Ingrediënten
2 uien
100 g wortel
5 tomaten
600 g lende
zout, peper
50 g boter
1 teentje knoflook3 el anisette
1 dl tomatensap
1 tl rozemarijn
2 laurierblaadjes
2 el maizena
16 olijven
1 takje peterselie
Bereiden
Ui snipperen. Wortel schrappen en in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Vlees inwrijven met zout en peper. Boter verhitten en vlees in 5 min rondom bruin bakken. Ui toevoegen en nog 5 min bakken. Knoflook erboven uitpersen.Toevoegen: 2 dl heet water, likeur, wortel. tomatensap, rozemarijn en laurier. Met deksel op pan 2 1/2 uur zachtjes stoven. Laten afkoelen en vlees in plakjes snijden.
Vlees in 10 min verwarmen. Maizena met 1 el koud water gladroeren. Al roerende aan stoofvocht toevoegen. Garneren met peterselie.
Bron: Onbekend