zondag 30 oktober 2016

Hamlappen in oesterzwammen-roomsaus

Recept voor 2 personen
Bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten
200 g hamlappen
zout, peper
25 g boter
1 ui
150 g oesterzwammen
125 ml creme fraiche
3 el rode wijn
1 el tomatenketchup
1/2 el ketjap
allesbinder

Bereiden
Vlees in stukken snijden en bestrooien met zout en peper. In de pan boter verhitten. Vlees n 10 min rondom bruin en bijna gaar bakken.
Intussen ui fijn snipperen. Aan vlees toevoegen: ui, oesterzwammen, creme fraiche, rode wijn, ketchup en ketjap. Goed door elkaar roeren.
Met deksel op pan en laag vuur 10 min sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Tot licht gebonden saus roeren met allesbinder.

Lekker met pasta.

Bron: Onbekend

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...