Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
2 eetlepels olie
2 uien, fijngesneden
500 g rundergehakt
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 el cajunkruiden
1/2 paprika, in stukjes
8 wraptortilla's
1 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
1 blik maïskorrels, uitgelekt
150 ml Griekse yoghurt
150 ml mayonaise
3 teentjes knoflook
1 tl suiker
paar druppels worcestershiresaus
peper en zout
Bereiden
Verhit de olie in een grote braad- of koekenpan, fruit de uien glazig op middelhoog vuur met de cajunkruiden. Voeg het gehakt toe en bak dit op hoog vuur al omscheppend bruin en krokant. Voeg de tomaat en de paprika, laat op laag vuur doorwarmen.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng het gehaktmengsel op smaak met peper. Voeg de maiskorrels toe en laat even meewarmen.
Maak een knoflooksaus van de Griekse yoghurt, mayonaise, knoflook, suiker, worcestershiresaus en breng op smaak met peper en zout.
Schep het gehakt en wat sla op de otrtilla's en rol ze op. Schep wat knoflooksaus naar smaak op de tortilla. Lekker met gemalen kaas.
Bron: Onbekend