zondag 13 oktober 2019

Pizzaspiraaltjes

Recept voor 8 hapjes
Bereidingstijd 20 minuten, oventijd 30 minuten

Ingrediënten
100 g snijbietblad fijngesneden
150 g olijven ontpit, gehalveerd
100 g salami
200 g kaas gemengd, geraspt
5 el basilicumblaadjes fijngesneden
180 g zongedroogde tomaatjes op olie
45 g pijnboompitten1 pak bladerdeeg koelvers
Melk

Bereiden
Verwarm de oven voor op 190°C.
Meng in een kom de fijngesneden snijbietblad met de olijven, salami, geraspte kaas, fijngesneden basilicumblaadjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.
Rol het pak bladerdeeg uit. Verdeel de vulling over het deegvel, laat aan de bovenkant een rand van 3 cm vrij. Bestrijk deze rand met melk. Rol het deegvel op en druk licht aan.
Bestrijk de rol met melk en snijd de rol in 8 plakken. Leg de spiraaltjes op hun kant op een met bakpapier beklede bakplaat, met 3 cm tussenruimte.

Bron: Delicious

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...