Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
Bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
1 el olijfolie
1 kleine ui, gesnipperd
1/2 rode paprika, in stukjes
250 g spinazie, deelblokjes
1 tl Italiaanse kruiden
450 g aardappelblokjes
zout en versgemalen peper
geraspte kaas
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en paprika tot ze glazig zijn. Voeg de spinazie toe en de italiaanse kruiden, zet het vuur laag en laat de spinazie ontdooien en breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in een zeef en laat uitlekken. Schep voorzichtig de aardappelblokjes erdoor en verdeel over een ingevette ovenschaal. Klop de eieren, breng op smaak met zout en peper en giet over het aardappelmengsel. Bedek met een laag geraspte kaas en bak 30 min in de oven.
Bron: Allerhande
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en paprika tot ze glazig zijn. Voeg de spinazie toe en de italiaanse kruiden, zet het vuur laag en laat de spinazie ontdooien en breng op smaak met zout en peper. Schep het mengsel in een zeef en laat uitlekken. Schep voorzichtig de aardappelblokjes erdoor en verdeel over een ingevette ovenschaal. Klop de eieren, breng op smaak met zout en peper en giet over het aardappelmengsel. Bedek met een laag geraspte kaas en bak 30 min in de oven.
Bron: Allerhande