Bereidingstijd 30 minuten
Ingrediënten
2 uien, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
1 groene paprika, in repen
2 el olie
400 g rundergehakt
een beetje komijnpoeder
klein blikje tomatenpuree400 g spagetti
400 g witte bonen
3 el pistachenoten
Bereiden
Breng water met wat zout aan de kook.Verhit de olie in een pan en bak het het gerhakt rul in. Bak de ui, de knoflook en de paprika mee. Breng op samakt met zout, peper en komijnpoeder. Roer de tomatenpuree en 250 ml water erdoorheen en breng aan de kook. Kook de saus ca. 10 minuten op laag vuur. Kook de spagetti volgnes de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in het kokende water.
Spoel de bonen af en laagt ze uitlekken. Hak de pistachenoten grof. Voeg de bonen en de pistachenoten toe aan de saus. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Laat de paste uitlekken en meng met de gehaktsaus.
Bron: Koken en Genieten