woensdag 16 oktober 2019

Flammkuchen met geroosterde ui & pulled pork

Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten
4 uien in ringen
2 el olijfolie
2 rollen flammkuchendeeg uit de koeling
350 g crème fraîche
400 g pulled pork (supermarkt of online)
1 el mayonaise
3-4 el citroensap4 el smokey bbq-saus
2 el bieslook fijngesneden
150 g slamelange

Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C.
Snijd de ui in plakken en verdeel ze in ringen over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout naar smaak. Rooster de uiringen 10 min. in de voorverwarmde oven.
Rol het deeg uit op twee bakplaten en bestrijk met 275 g crème fraîche. Verdeel de geroosterde ui met de pulled pork over het deeg. Bak in de voorverwarmde oven in 15 min. goudbruin en gaar.
Klop een dressing van de rest van de 75 g crème fraîche, de mayonaise en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Maak de salade aan met de dressing.
Haal de flammkuchen uit de oven, snijd in stukken en besprenkel met de bbq-saus. Bestrooi met de bieslook en peper naar smaak en serveer met de salade.

Bron: Delicious

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...