vrijdag 18 oktober 2019

Zalm-preischotel met parelcouscous

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten
zalmfilet 600 g
prei 2 stengels
mascarpone 350 g
parelcouscous 350 g
za'atar 1 kl
olijfolie
peper en zout

Bereiden
Kook de parelcouscous gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel de prei en snij in plakjes. Bak de prei beetgaar in olijfolie. Schep er de mascarpone onder en kruid met de za’atar, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de zalmfilet in plakjes van 1 centimeter. Kruid met peper en zout.
Schep de couscous in een ingevette ovenschaal. Beleg met de plakjes zalm zodat de couscous volledig bedekt is. Verdeel er de prei met de mascarpone over en zet 15 minuten in de oven.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...