Pagina's

maandag 29 juli 2013

Knapperige groenten met kummel

4 personen
- 1 tl karwijzaad
- 2 el zonnebloemolie
- 1 grote struik paksoi, in brede repen
- 2 paprika's, b.v. geel en rood, in stukken
- 2 rode uien, in boogjes
- 5 el zoete chilisaus
- 3 el sojasaus
- 2 tl sesamolie





Bereiden: (20 minuten) Verhit een wok heet voor. Rooster het karwijzaad in de wok tot het aroma vrijkomt en schud op een plank. Hak het zaad iets kleiner of wrijf het in de vijzel grof.
Schenk de olie in de wok en bak alle groenten al omscheppend 5 minuten.
Meng intussen voor de woksaus de chilisaus, sojasaus en sesamolie. Schep de woksaus door de groenten en bak nog 1 minuut. Verdeel de groenten over 4 borden en bestrooi met het karwijzaad.

Bron: Delicious

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...