Pagina's

maandag 17 juni 2013

Tagliatelle met ham, doperwten en ei

4 personen
- 400 g tagliatelle
- zout en peper
- 2 uien, gesnipperd
- 1 bosjes bieslook, fijngesneden
- 300 g doperwten
- 4-6 eieren
- 3-4 el boter
- 150 g hamblokjes





Bereiden: ( 30 minuten) Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Voeg de doperwten toe aan het kookwater en kook ca. 3 minuten mee. Kook de eieren 8-10 minuten.
Verhit de boter in een pan. Fruit er de ui en ham ca. 5 minuten in. Breng goed op smaak met peper. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Laat de tagliatelle en de doperwten goed uitlekken. Houd 4-5 el van het kookvocht apart. Meng de tagliatelle met de ui en ham en 4-5 el kookvocht. Breng op smaak met zout en peper. Halveer de eieren over de lengte. Serveer de tagliatelle met de eieren en bestrooi met de bieslook.

Bron: Koken & Genieten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...