Pagina's

woensdag 24 juli 2013

Markeelrolletjes met dille en knoflook

4 personen
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 bosje dille, fijngehakt
- 3 el olijfolie
- 8 markeelfilets, met huid
- 1 pot geroosterde paprika's
- 1 courgette, in lange dunne repen
- zout en peper
- 8 houten spiesen





Bereiden: (30 minuten) de knoflook en de dille met de olijfolie. Wrijf de makreelfilets in met de olie en bestrooi ze met zout en peper. Laat de paprika's uitlekken en snijd in repen die net zo breed zijn als de makreelfilets.
Leg de makreelfilets met de huidkant naar beneden op een snijplank en laag op iedere filet een reep paprika en een reep courgette. Bestrooi met zout en peper en rol de makreelfilets strak op. Steek een houten spies dwars door de rol zodat het uiteinde van de vis vastzit. minimaal 1 uur afdekt in de koelkast.
Gril de makreelrolletjes 10-12 minuten op de barbecue en draai ze halverwege voorzichtig om.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...