Pagina's

zaterdag 5 oktober 2013

Frittata met zalm

6 personen
1 el olijfolie
1 prei, alleen het witte deel, in ringen
2 aardappels, in blokjes van 1 cm
8 eieren
60 ml halfvolle melk
2 el verse dille
100 g feta, in blokjes
2 blikjes zalm à 185 g
1 rode paprika, in greepjes
100 g spinazie
300 g gemengde sla


Bereiden: (30 minuten) Verwarm de grillstand van de oven voor. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en fruit de prei en de aardappelblokjes 5-8 minuten tot ze zacht zijn.
Klop de eieren met de melk los in een grote kom. Voeg de dille. de feta, de zalm, de paprika en de sponazie toe. Breng op smaak met zout en peper. Giet het mengsel gelijkmatig over de aardappels in de pan.
Bak de frittata ca. 5 minuten op middelhoog vuur tot de eiren bijna gestold zijn.
Zet de pan onder de grill tto de frittata goudbruin en gestold is.
Laat de frittata ca. 5 minuten afkoelen. Garneer eventueel met wat verse peterselie. Snij de frittata in parten en serveer met de gemengde salade.

Bron: Gezond eten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...