Pagina's

zaterdag 21 augustus 2010

Mexicaanse salade

4 personen
- 1 komkommer
- 1 avocado
- sap van 1 limoen
- 2 el olijfolie
- gedroogde chilipeper uit (molentje)
- 2 tl oregano
- zout en peper
- 1 kleine rode ui, gesnipperd
- 250 g kerstomaatjes
- 1 klein blikje maiskorrels
- eventueel 15 g fijngesneden koriander

Bereiden: Halveer de komkommer. Verwijder de zaadjes en het vocht en snij de rest in kleine blokjes. Schil de avocado en snij het vruchtvlees in blokjes. Klop in een schaal het limoensap, de olijfolie, chilipeper, oregano, peper en zout tot een dressing. Schep de ui, komkommer, avocado, tomaat, mais en koriander erdoor.

Bron: Kook ook Licht

Makkelijke salade. Snel gemaakt, beetje pittig en heerlijk bij de barbecue.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...