Pagina's

zondag 22 augustus 2010

Tiramisu met blauwe bessen


4 personen
- 250 g mascarpone
- 65 g witte basterdsuiker
- 175 ml sap appel-peer-framboos
- 14 lange vingers
- 1 bakje bramen (150 g)
- 1 bakje blauwe bessen (150 g)
- 125 ml slagroom
- cacaopoeder



Bereiden:
25 min. Klop de mascarpone met 50 g suiker en 50 ml vruchtensap met de mixer luchtig. Bestrijk de bodem van een schaal met de helft van het mascarponemengsel. Wentel de lange vingers één voor één door het sap met leg op het mengsel. Bestrijk met de rest van de mascarpone en verdeel de bramen en bessen erover. Klop de slagroom met de rest van de suiker half stijf en verdeel over de bessen. Dek de schaal af en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi vlak voor het serveren met cacao.

Bron: Allerhande

Oh, wat een heerlijk toetje. Dit is echt smullen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...