Pagina's

zaterdag 28 augustus 2010

Varkenshaasje met roomsaus


4 personen

- 250 g champignons
- 1/2 kleine ui, gesnipperd
- 1 tl oregano
- 1 el bloem
- 1 el tomatenpuree
- 250 ml slagroom
- 2 varkenshaasjes
- 1/2 ons ontbijtspek
- zout en peper



Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de champignons in wat boter op hoog vuur. Voeg de ui toe en laat zachtjes bakken. Roer de tomatenpuree en de oregano erdoor. Strooi de bloem erover en bak even mee. Giet er voorzichtig roerend de slagroom bij en voeg eventueel nog wat water toe als de saus te dik is. Breng op smaak met zout en peper. Wikkel de plakjes ontbijtspek om het varkenshaasje en bak snel rondom bruin in de boter. Leg ze in een bakblik, giet de boter erover en laat nog 20 min garen in de oven.

Bron:
Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...