Pagina's

zondag 19 augustus 2012

Garnalenbroodjes

4 personen
- 200 g Hollandse garnalen
- 5 el mayonaise
- 1 stengel bleekselderij, in stukjes
- 1 tl gedroogde dragon
- 2 tl kruidenazijn
- tabasco
- 2 eieren
- 8 broodjes
- 4 blaadjes kropsla
- 1 tl paprikapoeder



Bereiden: Meng de garnalen met de mayonaise, bleekselderij, dragon, kruidenazijn, een paar druppels tabasco, peper en zout. Kook de eieren in 8 min hard. Pel ze en snijd ze in plakjes. Snijd de broodjes aan de bovenkant open. Scheur de blaadjes sla doormidden en leg in elke broodje een blaadje sla. Verdeel hierover het garnalenmengsel. Leg de plakjes ei naast de garnalen en bestrooi met het paprikapoeder.

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...