Pagina's

zaterdag 29 september 2012

Salade met kip en bosbessendressing

4 personen
- 375 g bosbessen
- suiker
- 2 tl mosterd
- 2-3 el balsamico
- 6 el olijfolie extra vergine
- zout en peper
- 2 el pijnboompitten, geroosterd
- 500 g kipfilet, in reepjes
- 150 g veldsla
- 130 g geitenkaas



Bereiden: Doe 125 g bosbessen, 1 tl suiker, de mosterd en de balsamico in een mengbeker en pureer met een staafmixer tot een fijn mengsel. Giet er geleidelijk 4 el olie bij. Breng de dressing op smaak met zout, peper en wat suiker.
Verhit 2 el olie in de pan en bak de kip al roerend 3-4 minuten. Breng op smaak met zout en peper en neem uit de pan.
Meng de veldsla met de overige bosbessen, de pijnboompitten en de kipreepjes met de dressing.Verbrokkel de geitenkaas over de salade. Lekker met stokbrood.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...