Pagina's

donderdag 7 maart 2013

Wilde rijst met zalm en bosui

4 personen
- 300 g wilde rijst
- zout en peper
- 150 g kastanjechampignons, in plakjes
- 1 bosje platte peterselie, alleen de blaadjes
- 10 bosuitjes, in schuine ringen
- 1 el olie
- 3 el boter
- 500 g zalmfilet
- 2 el crème fraîche




Bereiden: (25 minuten) Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit de olie en boter in een pan en bak de champignons ca. 2 minuten. Verdeel de zalm in 4 porties en bestrooi met zout en peper. Verhit 2 el boter in een andere pan en bak de zalm ca. 4 minuten aan beide kanten.
Voeg de bosui en peterselie toe aan de champignons en bak nog 3 minuten op laag vuur. Roer de crème fraîche erdoorheen en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de rijst met de zalm en schep het champignonmengsel eroverheen.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...