Pagina's

dinsdag 5 maart 2013

Aardappelsalade met bleekselderij

4 personen
- 800 g aardappelen, vastkokend
- 4 stengels bleekselderij, in boogjes
- 2 el mayonaise
- 1/2 bekertje crème fraîche
- 2 tl scherpe mosterd (Dyon)
- 4 zoetzure augurken, in blokjes
- 2 groene paprika's in reepjes
- 1 rode ui, in flinterdunne halve plakjes





Bereiden: (25 minuten) Schil de aardappelen, snijd ze in plakken en kook ze in ruim kokend water in 10 min. beetgaar. Kook de bleekselderij de laatste 2 min. mee. Giet af en laat iets afkoelen. Meng de mayonaise met de crème fraîche, mosterd, augurk en 2 el van de azijn uit de pot augurken. Meng de dressing door de aardappel. Meng de paprika en ui door de aardappel­salade. Breng op smaak met peper en zout.

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...