Pagina's

maandag 4 maart 2013

Wokschotel met kip en pinda's

4 personen
- zout en peper
- 600 g kipfilet, in grove stukken
- 1 grote ui, in reepjes
- 250 g basmatirijst
- 2 el olie
- 400 ml kokosmelk
- 4 el sojasaus
- 3 el pindakaas
- 1 bosje bieslook, fijngehakt
- 2 el geroosterde gezouten pinda's, grofgehakt



Bereiden: (25 minuten) Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een grote pan en bak de kip rondom in 3-4 minuten bruin. Voeg de ui toe en bak 1-2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Blus af met de kokosmelk en sojasaus en breng aan de kook. Roer de pindakaas erdoorheen. Kook al roerend 3-4 minuten op laag vuur. Breng op smaak met peper en bestrooi met de pinda's en bieslook.

Bron: Foodies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...