Pagina's

dinsdag 21 mei 2013

Tagliatelle met zalm en dillesaus

4 personen
- reepjes schil van 2 citroenen
- 200 ml kookroom
- 200 ml visbouillon
- 2 el gehakte verse dille
- 350 g tagliatelle
- 300 g gerookte zalm, in repen







Bereiden: (25 minuten) Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepeldille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is. Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.

Tip: Schep samen met de zalm 1/2 kleine komkommer, in miniblokjes, door de pasta.

Bron: Boodschappen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...