Pagina's

zondag 4 augustus 2013

Gevulde crêpes met mangopuree

6 personen
- 6 zoete crêpes
- 4 el suiker
- 1 rijpe mango
- 1 limoen
- 250 g magere kwark
- 1 zakje vanillesuiker
- 150 ml slagroom
- 1 zakje slagroomversteviger
- 2 el vossenbessen
- 1-2 takjes citroenmelisse
- poedersuiker om te bestrooien


Bereiden: (20 minuten, afkoelen 45 minuten) Schil de mango en hak het vruchtvlees grof. Pers de limoen uit. Pureer de mango met de helft van het limoensap en 1 el suiker met de staafmixer.
Roer de kwark, het overige limoensap, 3 el suiker en de vanillesuiker door elkaar. Klop de slagroom stijf en klop er geleidelijk de slagroomversteviger doorheen. Roer de slagroom door het kwarkmengsel. Verdeel de kwarkcrème over midden van de crêpes, rol ze op en zet afgedekt ca. 30 minuten in de koelkast.
Snijd de rolletjes in stukken. Dien op met de mangopuree en vossenbessen. Garneer met de citroenmelisse en bestuif het geheel met poedersuiker.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...