zondag 4 augustus 2013

Gevulde crêpes met mangopuree

Voor 6 personen
Bereidingstijd 20 minuten, afkoelen 45 minuten

Ingrediënten
6 zoete crêpes
4 el suiker
1 rijpe mango
1 limoen
250 g magere kwark
1 zakje vanillesuiker
150 ml slagroom
1 zakje slagroomversteviger
2 el vossenbessen
1-2 takjes citroenmelisse
poedersuiker om te bestrooien

Bereiden
Schil de mango en hak het vruchtvlees grof. Pers de limoen uit. Pureer de mango met de helft van het limoensap en 1 el suiker met de staafmixer.
Roer de kwark, het overige limoensap, 3 el suiker en de vanillesuiker door elkaar. Klop de slagroom stijf en klop er geleidelijk de slagroomversteviger doorheen. Roer de slagroom door het kwarkmengsel. Verdeel de kwarkcrème over midden van de crêpes, rol ze op en zet afgedekt ca. 30 minuten in de koelkast.
Snijd de rolletjes in stukken. Dien op met de mangopuree en vossenbessen. Garneer met de citroenmelisse en bestuif het geheel met poedersuiker.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...