Pagina's

vrijdag 20 september 2013

Mangosoep met kokos en amandel

6-8 personen
50 g amandelen
1/2 l citroenijs
munt voor garnering
25 g santen
200 ml kokosmelk
1 rijpe mango, geschild en in stukken
1 bolletje stemgember en 2 el van de siroop
1-2 el citroensap





Bereiden: (25 minuten) Verwarm voor de soep de santen met 2 el kokosmelk in een steelpan totdat de santen is opgelost. Maar laat niet koken. Doe alle ingrediënten in de blender en meng zeer goed door.
Zet de soep afgedekt in de koelkast en laat door en door koud worden.
Rooster de amandelen in een koekenpan al omschuddend goudbruin en laat afkoelen.
Doe de soep in diepe borden, leg er een bolletjes ijs in, strooi de amandelen erover en leg er een takje munt op.

Bron: Delicious

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...