Pagina's

zaterdag 19 oktober 2013

Zalmquiche

6 personen
65 g bloem
1/4 tl bakpoeder
4 eieren, losgeklopt
500 ml melk
75 g boter
400 g roze zalm, blik, uitgelekt
1 ui, gesnipperd
50 g geraspte kaas
1 tl verse bieslook
olijfolie



Bereiden: (15 minuten, oven 45 minuten) Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem en het bakpoeder boven een ruime kom. Maak een kuiltje in het midden en giet daar de eieren, de melk en de boeter in. Meng goed door. Roer de zalm, de ui , de kaas en de bieslook erdoorheen.
Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Giet het mengsel in de ovenschaal. Ze in de oven en bak ca. 45 minuten. Serveer de quiche bij een salade of gestoorde groenten.

Bron: Gezond eten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...