Pagina's

vrijdag 18 oktober 2013

Spi­na­zie­cur­ry met ei

4 personen
300 g snelkookrijst
6 eieren
2 el olie
1 rode ui (grofgesneden)
600 g spinazie
1 pot Korma Indiase currysaus (400 ml, Patak's)
1/2 bakje koriander (15 g, blaadjes grofgesneden)






Bereiden: (15 minuten) Kook de rijst volgens de aan­wijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard, laat onder koud stromend water schrikken, pel en halveer ze.
Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de spinazie in 4 porties toe en laat al omscheppend slinken. Schenk de saus erbij en verwarm de curry 5 min. op laag vuur.
Verdeel de curry over de rijst. Leg de eieren erbij en bestrooi met de koriander.

Bron: Allerhande

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...