Pagina's

woensdag 27 november 2013

Aardappeltaart met rozemarijn en knoflook

4 personen
600 gram vastkokende aardappels schoongeboend
4 teentje knoflook in plakjes
2 takje rozemarijn
1 ei
100 milliliter slagroom
100 gram parmezaanse kaas geraspt
1 bakplaat met papier






Bereiden: (1 uur) Kook de aardappels in de schil circa 15 minuten. Laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappels in dunne plakken en leg ze in een spiraalvorm en dakpansgewijs op de bakplaat of in een ovenschaal. Bestrooi met de knoflook en rozemarijn en maal er wat zout en peper over. Klop het ei met de slagroom los en giet in een straaltje over de aardappel. Bestrooi met de kaas en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.

Bron: Boodschappen.nl

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...