Pagina's

donderdag 4 februari 2016

Romige kip met peultjes

4 personen
500 g kipdijenfilet
zout en peper
1 ui, in ringen
2 preien, in ringen
300 ml kippenbouillon van 1 blokje
300 g grote witte bonen (blik), afgespoeld en uitgelekt
200 g peultjes
2 el olie
100 ml room






Bereiden: (30 minuten) Verhit de olie in de pan en bak er de kip in ca. 5 minuten rondom bruin in. Breng op smaak met peper en zout. Bak de ui en prei ca. 2 minuten mee. Schenk de bouillon erbij, breng aan de kook en laat ca. 10 minuten afgedekt koken op laag vuur. Voeg de bonen en peultjes toe en laat ca. 5 minuten op laag vuur koken. Roer de slagroom erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. 
Lekker met aardappels.

Bron: Koken & Genieten

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...