woensdag 5 oktober 2016

Herfstsalade met peer

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten
2 conference peren
1 el olijfolie
1 duopak gerookte spekblokjes (250 g)
1 ui, in halve ringen
2 bakjes champignons (a 250 g)
2 el balsamicoazijn (fles 250 ml)
1 zak krulsla melange (100 g)

Bereiden
Halveer de peren en verwijder de klokhuizen. Snijd de ongeschilde peer in partjes.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekblokjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui en de hele champignons toe en bak 4-5 min. Neem de pan van het vuur en voeg de azijn en peper en zout naar smaak toe.
Verdeel de slamelange en het champignonmengsel over 4 borden. Steek de partjes peer ertussen. Serveer met de gepofte aardappelen.

Bron: Onbekend

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...