dinsdag 13 december 2016

Mexicaanse salade

Recept voor 4 personen
Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten
1 komkommer
1 avocado
sap van 1 limoen
2 el olijfolie
gedroogde chilipeper uit een molentje
2 tl gedroogde oreganozout en peper
1 kleine rode ui, gesnipperd
250 g kerstomaatje, gehalveerd
1 blikje maiskorrels, uitgelekt
15 g fijngesneden koriander

Bereiden
Halveer de komkommer, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd de rest in kleine blokjes. Schil de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Klop in een schaal het limoensap met de olijfolie, versgemalen chilipeper, oregano, zout en peper naar smaak tot een dressing. Schep de ui, komkommer, tomaat, mais, avocado en koriander erdoor.

Bron: Onbekend

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...