Pagina's

donderdag 31 januari 2013

Pizza met chiligarnalen en ananas

2 pizza's
- 60 ml olijfolie
- 1 sjalot, fijngesneden
- 3 tenen knoflook, fijngehakt
- 2 rode pepers, zaadjes verwijderd, fijngehakt
- 20 rauwe garnalen, darmkanaal verwijderd
- 2 voorgebakken pizzabodems
- 1/2 kleine ananas, in stukken
- 1 rode paprika, in dunne repen
- 12 bocconcini, gehalveerd
- gehakte pinda's en korianderblaadjes



Bereiden: (40 minuten, oven 15 minuten) Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Verhit de olie in een grote koekenpan op matig vuur. Bak de sjalot en knoflook al roerend 5-6 minuten of tot ze zacht zijn. Draai het vuur hoger en voeg de rode peper en garnalen toe. Bestrooi met zout en peper en bak 3-4 minuten tot de garnalen net gaar zijn. Neem de pan van het vuur en schep de chiligarnalen op een bord.
Verdeel de chiligarnalen, ananas, paprika en bocconcini over de pizzabodems en bestrooi met peper en zout. Schep wat van de sjalot en knoflook over de pizza's. Leg ze op de bakplaten en ze 10-12 minuten tot ze goudbruin zijn. Bestrooi ze met pinda's en korianderblaadjes en serveer direct.

Bron: Delicious  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...