Pagina's

donderdag 1 maart 2012

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus


4 personen: 

- 4 stukken zalmfilet
- 400 g tagliatelle
- 200 ml kookroom
- 8 semi zongedroogde tomaatjes, in reepjes
- 4 el groene pesto
- zout en versgemalen peper
- 1 bakjes kerstomaatjes, gehalveerd




Bereiden: Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de zalm op een ingevette bakplaat en druppel er wat olijfolie over. Bestrooi met versgemalen peper en zout en bak in 12 min gaar. Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm de kookroom met de zongedroogde tomaatjes en de pesto. Schep eerst de uitgelekte pasta door de saus en daarna de kerstomaatjes. Leg de zalm boven op de pasta. 
Lekker met broccoli erbij.

Bron: Boodschappen (aangepast recept)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...